Családi dinamika

Az ember életében legfontosabb közeg a család. Életünk döntő része családban zajlik. Amikor kisbaba születik, az elsődleges szocializációs közeg számára az édesanyja, és a család, ahová születik. A személyiségkialakulás folyamatában nagy hangsúly helyeződik a családtagokra, milyen hatással vannak egymásra, és hogyan működik a családi dinamika.

Napjainkban azonban nem ritka, hogy mozaikcsaládok alakulnak ki, ahol többrétűvé válik a családi dinamika, és nagyon fontos, hogy egyik szülő milyen kapcsolatot tud kialakítani új párja gyermekével, illetve, hogy a két különböző családból egy fedél alá kerülő gyermekek hogyan tudnak viszonyulni egymáshoz, illetve egymás szüleihez.

Családi dinamika feltárása a grafológia segítségével

A család régen sokkal stabilabb szerveződés volt, mint ma. Mára sajnos megszokottá vált, hogy egy család könnyebben felbomlik, hiszen minden második házasságra jellemző, hogy válással végződik. A csonka családok pedig nem ritkán más csonka családokkal olvadnak össze és mozaik családokat hoznak létre.

A szülők ismerkednek, újraházasodnak és a gyerekek új szülőket, nem ritkán új testvéreket kapnak. Ez mindegyik fél számára nagyon új és sok kihívással teli, megterhelő feladat tud lenni. Mindenki azt szeretné, hogy a hétköznapok zökkenőmentesek legyenek, de ehhez tisztában kell lenni azzal, hogy milyen hatással van az új család annak tagjaira.

Hívja segítségül a grafológiát, hiszen az íráselemzés segítségével megtudhatja, hogy milyen dinamika uralkodik a családtagok között, ki milyen viszonyban van a másikkal! A kézírás képet ad arról is, hogy a tagoknak hogyan alakul ezzel kapcsolatban a lelki és érzelmi élete.

Keressen bizalommal, és kérjen időpontot grafológiai elemzésre családi dinamikára vonatkozóan! Segítek átlátni a helyzetet, és utat mutatni a megoldáshoz!

Családi dinamika feltárása a grafológia segítségével

A családtagok grafológiai elemzésével jól láthatóan kirajzolódik a szülők és gyermekek, szülő és szülő, illetve gyermek és gyermek közötti érzelmi- szellemi- szociális viszonyulások, vonzások és taszítások.

A családi dinamika grafológiai feltárásának ára: 8000 Ft/fő

Megrendelés:

Kiss Beáta

kiss.beata@grafobuvar.hu

kiss.beata@vipmail.hu

06-20-386-0571