Grafo-Start program pályakezdőknek

Az első munkahely megtalálása és a pályakezdés nagy kihívásokat tartogat. Melyik munkakör lesz a számodra legmegfelelőbb, ahol szakmai tudásodat is kamatoztathatod, de mindemellett jól érzed magad az adott pozícióban, mert testhezálló feladatokat kell ellátnod? Adott munkakörtől és adott cégtől függően különböző személyes és társas készségekkel is rendelkezned kell a szakmai megfelelésen túl.

Sok időt, energiát, és nem utolsó sorban csalódást, esetekben kudarcot spórolhatsz meg, ha megfelelő önismerettel indulsz a számodra megfelelő állás megtalálásához. A sikeres pályakezdés egyik alappillére ugyanis, persze a sikeres szakképesítés, diploma megszerzése mellett, az alapos és reális önismeret. Ahhoz, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő állást és munkahelyet, tudnod kell milyen személyes képességekkel, adottságokkal rendelkezel, milyen önregulációs készségeid vannak, milyen a motivációs ranglistád, és társas készségeid milyen szinten állnak.

Ezek felmérésében és feltérképezésében segít a grafológiai kompetencia-mátrix, mely kézírásod vizsgálatával segít rávilágítani a számodra legoptimálisabb munkakörre, pozícióra.

Grafo-Start program pályakezdőknek

Egy adott pozícióra való megfelelés vizsgálata: 8000 Ft

Komplex személyre szabott kompetencia-mátrix: 21.000 Ft

Megrendelés és információ:

 

Kiss Beáta

06-20-386-0571

kiss.beata@vipmail.hu