Asztrológia és grafológia 

Az asztrológiában a bolygók, akárcsak a számmisztikában a számok, energiákat képviselnek. A személyiségünkre gyakorolt hatásuk eredményezi hajlamainkat, viselkedésbeli jellemzőinket, vagy akár gyengeségeinket, de tanulási feladatainkat is. Azonban elsősorban lehetőségeket jelentenek, és csupán rajtunk áll, hogy élünk-e ezekkel az adottságainkkal, vagy semmibe vesszük a jelzéseket, és túllépünk fölöttük. Egyik bolygóállás, vagy szám sem kötelez semmire, csupán egy utat jeleznek számunkra, a lélek szándékát mutatják, milyen fejlődési útvonalon kell, vagy kellene végig haladnunk személyiségünk kibontakoztatása során.

     Azonban azt, hogy jelenleg hol tartunk ebben a folyamatban, milyenek vagyunk most, a kézírásunk mutatja meg számunkra. A kézírás tükrözi a most állapotát, hogy a tarsolyunkban lévő csomagocskák közül melyeket bontottuk már ki, és melyek lapulnak még ott az erszényünk mélyén. Ha felismerjük ezeket, segítségünkre lehetnek abban, hogy könnyebben megtaláljuk a helyünket az életben, akár a mindennapi életben, akár a munka világában is. Ebben szolgál lámpásként közreműködni az asztro-grafológiai személyiségelemzés.

Az asztro-grafológiáról röviden

Az asztrológia a személyiségjegyeinket és alaptulajdonságainkat határozza meg a csillagok és bolygók állása alapján, illetve egyfajta lehetséges életutat is képes leírni. A grafológia ezzel szemben a jelenlegi tulajdonságainkat mutatja meg. A kettő ötvözése az asztro-grafológia.

Az asztro-grafológia képes megmutatni, hogy mi az, ami hiányzik az életünkből az asztrológiai profilunkhoz képest. A kézírást és a születési horoszkópot összevetve kiderül, hogy az életfeladat egy elért cél, vagy csak lehetőség-e. Ez után meg kell vizsgálni, hogy mi is ez az életfeladat, ez pedig kideríthető az asztro-grafológiai elemzésből. Manapság már sok lehetőség nyílik az önismeret megszerzésére, és ennek az egyik leghatékonyabb módja az asztro-grafológia! Nem csak a munkában, de a magánéletben is segít a sikeres és boldog élet elérésében, és megfelelő tudatossággal garantálja a fejlődést és az énkép jobb megismerését!

Ha Önnek is szüksége lenne asztro-grafológiai elemzésre, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Az asztro-grafológiáról röviden