Párkapcsolati grafológia

Ahány ház, annyi szokás – tartja a közmondás, és ahány ember, annyiféle szerelem, annyiféle kapcsolat. Nincs két egyforma ember, és ezért nincs két egyformán működő kapcsolat sem. Két ember kapcsolata egy zárt egységnek minősül, és a két személy együttes elemzésével érthető meg kapcsolatuk működése. Az együttélésnek vannak napos és árnyas oldalai is, a konfliktusok kezelése, egymás megértése függ attól, hogy milyen érzelmi- és intelligencia szinten közelít egymáshoz a két fél. Ezen kívül sokat nyom a latban, hogy milyen az értékrendszerük, milyen attitűddel rendelkeznek, hogyan viszonyulnak a konfliktusokhoz, és mennyire törekszenek a problémák okainak feltárására.

A grafológia a kézírás vizsgálatával segít megérteni önmagunkat és társunkat, a viselkedések mögött megbújó motivációkat, hogy egymás jobb megismerésével, és megértésével elősegítse a kapcsolat harmonikus működését. A személyiség több területe is vizsgálat alá kerül, így teljes képet ad a párkapcsolat szereplőiről, ami által körvonalazódik az összeillőség mértéke.

Párkapcsolati grafológia

A közös hullámhosszon, a hasonló érdeklődésen, és a hasonló szexuális igényen felül meghatározó az is, hogy a két személy a gyakorlati életben és a mindennapokban mennyire illik össze. Egy férfi és egy nő csak akkor tud kiegyensúlyozott kapcsolatot fenntartani, ha egyensúlyban van önmagával és a világgal is. Szükség van közös pontokra, de emellett szükség van arra is, hogy kölcsönösen teret adjanak egymás személyiségének kibontakoztatására is.

A párkapcsolati grafológia ára 12.000 Ft/ fő

Információ és megrendelés:

Kiss Beáta

06-20-386-0571

kiss.beata@vipmail.hu